Com anar de càmping en família amb nens?

Estàs plantejant-te anar de càmping amb els vostres nens? Anar d’acampada amb nens és una idea excel·lent per crear records únics i contribuir amb el desenvolupament dels vostres fills. Anar d’acampada és una oportunitat ideal per gaudir de la natura i, en cas d’acabar esgotats, recollir les vostres coses i anar amb casa vostra a qualsevol altre lloc.
Això no obstant, aquesta experiència requereix tenir en compte diferents aspectes, particularment pel fet d’anar amb nens. A Càmping Castell Montgrí t’ho expliquem Continua llegint per saber-ne més!

Com anar de càmping en família amb nens?

camping familia

Per anar d’acampada amb nens i tenir èxit en l’intent heu de tenir diverses coses al cap. En primer lloc, no podeu acampar a qualsevol lloc, a Càmping Castell Montgrí oferim diversos tipus d’allotjaments que recomanem que escolteu. Encara que si és la primera vegada que feu aquesta activitat, et donem uns tipus bàsics perquè tinguis una estada molt agradable amb la teva família:

  • Escull les parcel·les més grans i que tinguin més ombra durant el dia: Encara que disposes de diversos tipus de parcel·les, recomanem que escullis una parcel·la gran perquè els nens puguin jugar còmodament i amb ombra per evitar problemes a causa del sol. Tot i que amb una bona hidratació i protecció solar tots aquests problemes es veuen reduïts.
  • Feu una o diverses activitats d’animació: al nostre Càmping disposem de diferents activitats per a totes les edats amb les quals podreu crear experiències úniques amb els vostres fills i gaudir junts en família.
  • Fes turisme per l’exòtic entorn del Càmping: el Càmping Castell Montgrí està situat a l’Estartit, per la qual cosa podeu visitar els pobles que hi ha als voltants i també explorar el que ens ofereix els entorns naturals de la costa brava. És una oportunitat única d’estar en contacte directe amb la natura i ensenyar-los a respectar el medi ambient on es troben.
  • Porta tots els utensilis de cuina bàsics: Llevat que facis ús dels serveis de restauració que ofereixi el càmping hauràs de cuinar, per la qual cosa és important que disposis dels materials necessaris.
  • Farmaciola per a primers auxilis: els nens sempre estan jugant i és molt senzill que es facin mal de mentre. Disposar d’una farmaciola amb coses bàsiques et traurà més d’un problema. No obstant això, en cas que no disposeu d’una farmaciola per a emergències, no us preocupeu, ja que el nostre càmping disposa de serveis mèdics.

Per què anar de càmping en família amb nens a Espanya?

Com ja hem dit, anar de càmping és una oportunitat perfecta de crear memòries al costat dels teus fills que els acompanyaran tota la vida. Amb aquesta experiència podreu estar en contacte amb la natura i podreu oferir als vostres fills l’oportunitat de socialitzar en un ambient relaxat i diferent del que estan acostumats.

A més, no només serveix per gaudir dels nens, és una forma ideal d’aconseguir descansar un temps i reposar forces. És una experiència inoblidable, tant pels més petits de la família com pels més adults.

Esperem que us hagi agradat l’article i que us hagi estat útil. Moltes gràcies pel teu temps i ens veiem al següent post.