Com preparar una cuina en un càmping

Estàs planejant anar-te’n de càmping? En cas afirmatiu i que te’n vagis a la teva pròpia parcel·la hi ha una cosa que és molt important que tinguis en compte: la cuina. Molts campistes creen la seva pròpia cuina mitjançant una botiga de cuina per a càmping. T’interessa el que sents? Continua llegint per saber-ne més!

Importància de la botiga i els mobles de cuina per a càmping

Si planeges fer un viatge de càmping i te n’aniràs a una parcel·la, hauries de saber que per gaudir de les comoditats d’una cuina comuna has de muntar-te la teva pròpia cuina de càmping. El més important és que selecciones una bona botiga de cuina per a càmping i un moble de cuina de càmping d’alta qualitat.

Aquests són de gran importància si volem estar còmodes durant la nostra acampada i no trobar a faltar les comoditats de les cuines que tenim a les llars. Una cosa molt important també és que portis amb tu tots els utensilis i electrodomèstics necessaris

Moble de cuina per a càmping: essencial

Un moble de cuina per a càmping és una estructura portàtil que es compon de diverses seccions, cadascuna amb una funció específica. En general, inclou una estufa, una pica, una taula de treball, una lleixa per emmagatzemar olles i paelles, i una secció per guardar els aliments i utensilis de cuina.

Com a punt addicional, és recomanable que sigui resistent a condicions climatològiques adverses.

On comprar els materials per a la cuina de càmping

madera cocina camping

Actualment, hi ha moltes botigues especialitzades, físiques o en línia, on pots comprar mobles de cuina per a càmping i botigues de cuina. Et recomanem fer una cerca ràpida i estem segurs que trobaràs el que cerques.

Consells per preparar la cuina de càmping

Quan tinguis el teu moble i botiga de cuina per a càmping, és important que sàpigues com preparar-lo abans del teu viatge. Aquí et deixem alguns consells perquè puguis tenir tot llest i no experimentis cap problema.

  • En primer lloc, assegureu-vos de tenir tots els estris i electrodomèstics necessaris abans d’anar al càmping. Necessitaràs utensilis com olles, paelles, plats, coberts, etc.
  • Construeix la botiga si és possible i també el moble de cuina, això t’estalviarà un possible mal de cap i farà que estiguis segur quan arribi el moment de posar fil a l’agulla.
  • Assegura tenir suficients subministraments de cuina, com ara oli, sal, espècies, i altres condiments.
  • Assegureu-vos que el combustible no sigui un problema per encendre l’estufa que us porteu per a la cuina de la vostra parcel·la.
  • Assegura que la parcel·la on vagis a anar tingui prou potència elèctrica per als electrodomèstics que utilitzaràs a la teva cuina. Si vens al nostre càmping pots donar una ullada a aquesta dada mirant amb el nostre comparador d’allotjaments
  • Porta amb tu suficients envasos hermètics com bosses, tuppers, etc.
  • Assegureu-vos de tenir un extintor d’incendis a prop de la vostra cuina.
  • Finalment, recorda netejar i desinfectar el teu moble de cuina per a càmping després de cada ús, per evitar l’acumulació de brutícia i garantir la seguretat alimentària.

Això és tot! Moltes gràcies pel teu temps. T’animes a venir de càmping? Durant la nostra temporada d’obertura us esperarem amb els braços oberts Reserva ja!