Descobriment de les illes medes i com arribar-hi

Has sentit a parlar mai sobre les Illes Medes? Saps on estan situades? És un arxipèlag de molta bellesa i de gran interès turístic situat a la Costa Brava. Si vols saber-ne més, no ho dubtis A Càmping Castell Montgrí t’ho expliquem tot!

Què són les Illes Medes?

illes medes

Les Illes Medes són un arxipèlag considerat per molts com una àrea natural de renom, encara que cal destacar que al llarg del temps ha estat modificat per la presència humana. Això és evident sobretot si donem una ullada a la fauna local de la Gran Meda, ja que podem trobar espècies presents de les quals l’ecosistema de l’arxipèlag no en permet el desenvolupament.

Aquest arxipèlag està situat al mar Mediterrani, molt a prop de l’Estartit i actualment es considera com un parc natural protegit i abasta fins a 8 municipis diferents. Es considera un parc natural protegit per tal d’aconseguir conservar la biodiversitat tan variada i rica que hi ha a la zona, ja que de vegades resulta complicat de mantenir per diferents factors.

Aquest esforç culmina en fer possible que es consideri una reserva marina de renom mundial i en permetre el desenvolupament de la natura en tranquil·litat, harmonia i esplendor. Gràcies a això, el turisme a l’arxipèlag és habitual i molt desitjat pels turistes, ja que són zones molt belles per visitar. Així, si estàs fent turisme a la Costa Brava, aquesta és una parada obligatòria a la teva ruta.

Com es pot arribar a les Illes Medes de l’Estartit?

llegada en barco islas medes

Les Illes Medes estan situades a l’Estartit, és a dir la Costa Brava. Aquesta zona del mediterrani és molt famosa per la seva incomparable bellesa natural i de fet hi ha molt turisme com cal esperar. D’aquesta manera podem trobar diferents allotjaments turístics des d’on partir a aquestes illes.

En aquest aspecte el nostre càmping, situat a l’Estartit, compta amb una ubicació privilegiada, ja que tenim molt a prop les Illes Medes. Si decideixes allotjar-te a les nostres instal·lacions i gaudir un temps al càmping podràs anar amb molta facilitat a les Illes Medes.

Cal destacar que per accedir a aquest arxipèlag, cal fer-ho mitjançant un vaixell a les illes medes. D’aquesta manera tens diverses possibilitats com llogar una embarcació per poder visitar al costat dels teus amics, familiars o parella aquesta zona o anar a través d’un viatge guiat turístic.

A més, si fas això podràs aprofitar probablement el viatge amb vaixell a les illes medes per visitar altres zones igual de boniques. La Costa Brava és una zona mediterrània amb moltes possibilitats per desconnectar, passar temps en família o en parella i gaudir del teu temps lliure.

Fins aquí el post d’avui! Esperem que t’hagi resultat interessant i que el que hagis llegit sigui un punt a favor perquè decideixis fer turisme per la Costa Brava. Si decideixes venir a l’Estartit no ho dubtis i visita les nostres instal·lacions Moltes gràcies pel teu temps!