Festivals d’estiu 2022 a la Costa Brava

La Costa Brava és un dels indrets de l’Estat espanyol on es realitzen més festivals musicals d’estiu; una bona oportunitat per gaudir de tot tipus de música en viu durant les vostres vacances.

El Festival de Peralada és un dels més antics i prestigiosos de la zona. Un dels plats forts d’aquest any és l’actuació de Joan Manuel Serrat durant la seva gira de comiat, el 16 de juliol. El Castell de Peralada es troba a 20 minuts de Castell Mar i a 45 minuts de Castell Montgrí.

Per altra part, al Castell de Cap Roig (Calella de Palafrugell), aquest any tindrà lloc una nova edició del seu festival. Entre els artistes convidats, hi actuaran: Sting, el 8 d’agost, Mika, el 6 d’agost, i Raphael, el 24 de juliol. El Castell de Cap Roig es troba a 20 minuts de Castell Montgrí i a 45 de Castell Mar.

Finalment, al festival Sons del Món, que es realitza a la Ciutadella de Roses, aquest any hi destaquen les actuacions de: Earth Wind&Fire, el 5 d’agost; Ben Harper, el 23 de juliol, i Álvaro Soler, el 30 de juliol. La Ciutadella de Roses es troba a 15 minuts de Castell Mar i a 45 minuts de Castell Montgrí.