Les millors cales de l’Estartit

Estàs pensant fer una escapada per la zona de l’Estartit amb la família? L’estartit és un petit poble de somni i ple de màgia que podem trobar entre les Illes Medes i el pic la Roca Maura. És una de les joies que més admiradors té de la Costa Brava, està situat a la comarca del Baix Empordà.

En aquesta zona es poden gaudir d’uns paratges i racons naturals excepcionals, per això és una destinació ideal per fer una escapada amb la parella, la família o els amics. En aquest article podràs veure una selecció de les millors cales de l’Estartit i que no et pots perdre. Segueix llegint!

Cales estartit

Les cales són un dels llocs més visitats pels turistes, i no n’hi ha per menys, ja que són llocs plens de màgia. Tant se val l’estació en què les visitis, sempre serà un goig veure-les. No obstant, és indiscutible que l’època més desitjada per anar a les cales és l’estiu degut a la calor. A continuació et presentarem les millors cales de tot l’Estartit i que no et pots perdre en visitar la zona.

Cala Ferriol

Aquesta bella cala està situada al Parc Natural de Montgrí i és una de les més verges i salvatges, per la qual cosa està molt ben conservada. Només podem arribar a peu (aproximadament 1 hora) des de l’Estartit, una excursió altament recomanable pel parc natural i de dificultat moderada, o també podem arribar a través d’un vaixell.

Cala Montgó

Probablement una de les cales més famoses i més grans, que podem trobar situada a uns 20 km amb cotxe des de l’Estartit aproximadament, viatjant a través de les muntanyes i es pot arribar en un curt viatge d’uns 12 km. Una altra opció que tenim és arribar en vaixell, ja que és possible fer-ho sense cap problema. Aquest és un racó molt especial i bonic que val la pena visitar i que no et deixarà indiferent.

Cala Pedrosa

Entre pins i roques trobem aquesta cala paradisíaca. Just davant d’aquesta cala hi ha una petita illa anomenada Illa Pedrosa. És un lloc ideal per portar les ulleres i el tub per gaudir i apreciar la vida i els colors del fons marí. Sense cap dubte podràs gaudir d´unes vistes espectaculars.

Cala Calella

La cala Calella es troba situada al nord de l’Estartit i està formada principalment per roques, còdols i vegetació. És una cala d’uns 80 metres de llargada a la qual es pot accedir fàcilment a peu i té aigua cristal·lina. Podem trobar-la situada a prop de Punta de Salines i té una ocupació mitjana. Es tracta d’una cala que no compta amb serveis, però, si el que busques és tranquilitat i paisatges bonics, t’encantarà.

Esperem que aquest article t’hagi servit per organitzar millor una escapada cap a l’Estartit i que puguis visitar les cales plenes de vida i màgia

Esperem que gaudeixis amb la teva família, parella o amics!