Per què anar a un Càmping A prop de la Platja?

Som molts els que hem vist la típica escena en pel·lícules americanes de com és anar-te’n de càmping. Estar al mig del bosc i encendre una foguera, rostir menjar-hi, relatar històries terrorífiques quan està fosquejant i protegir-te dels perillosos ossos que aguaiten a la matinada. Ara bé, aquesta experiència és en realitat com la mostren? Anar-te’n a un càmping a prop de la platja és com es veu a les pel·lícules? Si vols saber-ne més només hauràs de fer una cosa: continuar llegint aquest article A càmping Castell Montgrí et descobrim com és anar-te’n a un càmping a prop de la platja i perquè hauries d’anar!

Càmping Castell-Montgrí a 3km de la platja

mujer camping playa feliz

El nostre càmping està situat a tan sols 3 km de la platja de l’Estartit, ideal per anar sol, en parella o en família, segons com vinguis. A més, al nostre càmping oferim un servei de bus gratuït que surt cada 30 minuts i us pot portar d’anada i de tornada. Consulta els horaris d’aquest servei a la nostra pàgina de serveis.

El que tenim per oferir-te no es queda només aquí sinó que també tenim tota mena d’activitats d’oci així com una gastronomia excel·lent. A més, a les nostres instal·lacions podràs trobar piscines on poder donar-te una capbussada i refrescar-te.

Pel que fa als nostres allotjaments, pots escollir entre diferents tipus: bungalous, parcel·les o botigues. El que prefereixis. Sigui quina sigui la vostra opció podreu gaudir d’una gran estada i d’un càmping a prop de la platja de qualitat.

Com és anar de càmping a prop de la platja?

Anar de càmping com ho mostren, típicament, les pel·lícules americanes no és real. La veritat és que és molt més tranquil i una experiència d’allò més agradable (i sense sorpreses desagradables normalment).

Podríem descriure l’experiència d’anar a un càmping a prop de la platja com una experiència on viatjar sense pressa, degustar menjar local, trobar-se un mateix a través d’estar envoltat de la natura i tot d’una manera senzilla.

Quan vas a un càmping proper a la platja, pots gaudir del càmping, de les vistes costaneres i la seva naturalesa i, si vas en bona època, pots gaudir de les refrescants aigües de la seva platja.

Per què anar a un càmping proper a la platja?

playa estartit costa brava

Si ets un amant de la natura, del mar i de les vistes precioses, anar a un càmping proper a alguna platja et resultarà molt agradable. A Espanya podem trobar al llarg de tota la Mediterrània les millors platges i cales. La bellesa del Mediterrani no és igual i és un delit per als ulls, a més d’una forma fenomenal de desconnectar de tots els problemes i poder relaxar-te.

Sent més concrets, si el que busques són les millors platges del Mediterrani, la Costa Brava és per a tu. Les vistes, la natura, l’ambient medieval dels pobles, etc. Tot això no té punt de comparació amb altres zones.

Esperem que t’hagi agradat l’article i que t’hàgim convençut perquè venir a un càmping proper a una platja. T’animes? Visita’ns!