Piscines

Preguntes freqüents sobre piscines

¿Tenim accés a totes les piscines si ens allotgem al càmping?

Sí. En allotjar-te en qualsevol dels allotjaments de les nostres instal·lacions pots fer ús de qualsevol de les tres piscines de les que disposem en el nostre càmping.

¿Les piscines disposen de tobogans?

La piscina ombra de les nostres instal·lacions compta amb dos tobogans per a que tant nens com adults puguin passar-ho bé i gaudir d’una experiència inoblidable.

¿Quantes piscines hi ha al càmping?

Disposem de 3 piscines diferents: Piscina PanoramaPiscina Ombra i Piscina la Bassa En cadascuna d’elles, pots conèixer tots els detalls importants, instal·lacions, horaris, etc.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"¿Tenim accés a totes les piscines si ens allotgem al càmping? ","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Sí. En allotjar-te en qualsevol dels allotjaments de les nostres instal·lacions pots fer ús de qualsevol de les tres piscines de les que disposem en el nostre càmping. "}},{"@type":"Question","name":"¿Les piscines disposen de tobogans?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"La piscina ombra de les nostres instal·lacions compta amb dos tobogans per a que tant nens com adults puguin passar-ho bé i gaudir d'una experiència inoblidable. "}},{"@type":"Question","name":"¿Quantes piscines hi ha al càmping? ","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Disposem de 3 piscines diferents: Piscina Panorama, Piscina Ombra i Piscina la Bassa En cadascuna d'elles, pots conèixer tots els detalls importants, instal·lacions, horaris, etc. "}}]}