Què portar a un càmping?

Estàs pensant a anar-te’n de càmping? Aleshores has de saber què portar per anar preparat adequadament. A Càmping Castell Montgrí et portem un article perquè puguis anar completament preparat Continua llegint!

Què portar a un càmping?

El que has de portar per anar de càmping depèn en gran manera de les condicions sota les quals vagis. No és el mateix anar sol que en família, anar de càmping a l’aire lliure davant d’anar de càmping i allotjar-te en un bungalou.

En general les necessitats d’equipatge creixeran en funció del grau de luxe amb què acampis a la natura. No obstant això, almenys necessitaràs roba adequada per a la temperatura del moment, utensilis de cuina si no inclou serveis de restauració el càmping, diferents queviures per aguantar l’estada (variant la quantitat en funció del nombre de persones) i un kit bàsic de primers auxilis.

Venir de càmping amb Càmping Castell Montgrí és un encert si vols anar lleuger d’equipatge, ja que tenim a disposició dels nostres clients els serveis necessaris. Dona un cop d’ull a la nostra web i vine a veure’ns!

Què portar a una acampada a l’aire lliure?

estufa para camping

Sortir d’acampada pot ser molt divertit per a amics i familiars. Podeu gaudir de la bellesa natural de l’aire lliure sense totes les distraccions de la vida quotidiana. Si estàs interessat a anar d’acampada t’interessarà saber què cal portar. Hi ha algunes coses que has de portar amb tu al teu proper viatge de campament perquè no oblidis res important.

  • Botiga
  • Bossa de dormir
  • Coixinet per dormir
  • Coixí
  • Estufa de càmping
  • Olles i paelles de càmping
  • Estris de cuina com culleres, espàtules i ganivets
  • Recipient d’aigua o filtre d’aigua (segons lloc d’acampada)
  • Farmaciola de primers auxilis (incloent-hi protector solar)
  • Aliments com a productes enllaunats, fruites seques i cecina.

Tot i això, anar de càmping a un bungalou és molt més senzill. Al nostre càmping situat a la costa brava podràs trobar allotjaments que evitaran que hagis de portar tant equipament i podràs viure l’experiència d’estar a la natura. Consulta els nostres allotjaments i reserva si hi estàs interessat!

Què portar a un càmping bungalou?

La llista de coses per a un càmping es redueix quan ja vas a un allotjament com un bungalou. Els bungalous són un tipus d’allotjament diferent d’altres tipus d’allotjaments que ofereixen més espai i privadesa que una tenda de campanya i solen estar ubicats a zones rurals.

Al nostre càmping disposem de bungalous i altres allotjaments, a més de tota mena de serveis de restauració així com de piscines i més. Si decideixes venir a Càmping Castell Montgrí no et caldrà portar gaires coses, ja que comptem amb molts serveis essencials perquè hagis de portar el mínim.

Esperem que us hagi agradat aquest article i us hagi resultat d’utilitat per tenir una idea orientativa sobre què heu de portar per anar de càmping o acampada. Si t’agrada la idea, només ens queda dir-te que esperem veure’t a les nostres instal·lacions!