Una nova temporada que arriba a la fi

Finalitza l’estiu i culmina una altra temporada. Després de dos anys convivint amb la pandèmia, i pel que fa a les restriccions sanitàries, hem pogut recuperar en gran part la situació de normalitat que teníem el 2019. La majoria de clients que no havien pogut viatjar els dos últims anys als nostres càmpings ho ha pogut fer aquesta vegada sense gaire problemes, llevat d’alguns incidents en diversos aeroports europeus deguts a la falta de personal.

No obstant això, la post pandèmia i la convulsa situació internacional han determinat molts aspectes d’aquest estiu. Problemes que no només han afectat a Espanya, sinó també a la majoria de països europeus. La manca de ma d’obra, l’escassetat de productes i, fins i tot, el transport d’algunes primeres matèries han afectat el bon funcionament dels nostres establiments. Malauradament, una part dels clients ho haureu patit directament. La falta de personal, sobretot a bars i restaurants, ha estat la causa de llargues cues alguns dies en alguns punts de venda, i d’altres inconvenients no desitjats. Els supermercats dels càmpings també s’han vist afectats per aquesta situació i no han pogut ser suficientment abastits en determinades setmanes de l’estiu. El nostre equip ha treballat intensament per trobar una solució durant la temporada, però els nostres esforços han estat en va. Desafortunadament, no ho hem aconseguit.

És per això que us demanem disculpes per tots els problemes ocasionats. Els dos càmpings hem assumit el compromís de revertir aquesta situació per la temporada que ve. Entre altres mesures, el departament de Recursos Humans està treballant en la captació de personal qualificat en altres països perquè no es repeteixin els problemes d’enguany. Agraïm la vostra comprensió i esperem també que millori la difícil situació internacional que tant ens està afectant des de fa mesos; i que l’estiu del 2023 el puguem continuar gaudint com sempre.