Millors llocs per fer fotografies a la Costa Brava

La Costa Brava és una de les zones més turístiques de Catalunya, al nord-est d’Espanya. Amb les seves aigües cristal·lines, les seves platges de sorra daurada i els seus penya-segats imponents, és un destí popular entre els amants del sol i la mar. Però la Costa Brava també és un paradís per als fotògrafs. Vols descobrir les millors ubicacions per fer fotos? Aquest post és per a tu!

Millors llocs per fer fotos a la Costa Brava

hombre en playa costa brava

Torroella de Montgrí situat a l’Estartit

Torroella de Montgrí és un poble medieval situat a la comarca del Baix Empordà a la província de Girona, Espanya. Aquest lloc és una joia amagada de la Costa Brava, un lloc perfecte per fer fotos i capturar la bellesa de la natura i la història.

La ciutat està ubicada a la cima d’un turó i ofereix una vista panoràmica impressionant del paisatge circumdant. Amb els seus carrers empedrats i la seva arquitectura medieval, és un lloc perfecte per fer fotos de edificis antics, portes d’entrada i fanals de ferro forjat.

El centre històric de Torroella de Montgrí també compta amb una impressionant església gòtica del segle XIII, l’església de Sant Genís, que és un lloc increïble per fer fotos d’arquitectura religiosa. També pots trobar diversos museus d’art i escultura a la ciutat, com el Museu de la Mediterrània o el Museu de la Fundació Mascort.

Pals: Poble medieval a la Costa Brava per fer fotos

Pals és un encantador poble medieval situat a la província de Girona, a la regió de la Costa Brava a Espanya. Aquest lloc és un veritable paradís per als amants de la fotografia, ja que ofereix una gran quantitat d’oportunitats per fer fotos increïbles.

El casc antic de Pals és un dels principals atractius de la ciutat. Aquest impressionant conjunt de carrers empedrats i edificis antics està situat a la part alta d’un turó i ofereix vistes panoràmiques impressionants del paisatge circumdant. Amb les seves cases de pedra i les seves belles portes d’entrada, Pals és un lloc perfecte per fer fotos de l’arquitectura medieval.

A més a més, el poble compta amb una impressionant església gòtica del segle XIV, l’Església de Sant Pere, que és un altre gran lloc per fer fotos. La seva imponent torre i la seva nau centralamb volta de creuer ofereixen una gran varietat de possibilitats pels fotògrafs.

Un altre gran atractiu de Pals són les seves muralles medievals, que envolten la ciutat i que són un lloc perfecte per fer fotos panoràmiques. Des d’aquí es pot veure tota la bellesa del paisatge circumdant, incloent la plana de l’Empordà, les muntanyes de les Gavarres i, en dies clars, fins i tot la mar Mediterrània.

Besalú: Poble medieval a la província de Girona

Besalú és un impressionant poble medieval situat a la província de Girona, a la comarca de la Garrotxa a Espanya. Aquest lloc és un autèntic tresor per als fotògrafs, ja que ofereix una gran quantitat d’oportunitats per fer fotos increïbles.
El casc antic de Besalú és un dels principals atractius de la ciutat. Aquest impressionant conjunt de carrers empedrats i edificis antics està situat a la part alta d’un turó i ofereix vistes panoràmiques impressionants del paisatge circumdant. Amb les seves cases de pedra i les seves belles portes d’entrada, Besalú és un lloc perfecte per fer fotos de l’arquitectura medieval.

A més a més, el poble compta amb un impressionant pont romànic del segle XI, el Pont Vell, que és un altre gran lloc per fer fotos. Aquest pont de pedra de dos arcs creua el riu Fluvià i és un dels principals atractius turístics de la ciutat.

Un altre gran atractiu de Besalú són les seves muralles medievals, que roden la ciutat i que són un lloc perfecte per fer fotos panoràmiques. Des d’aquí es pot veure tota la bellesa del paisatge circumdant, incloent les muntanyes de la Garrotxa i, en dies clars, fins i tot la Mediterrània.

Això és tot en aquest post! Si aquests llocs que us proposem us convençen, tenim bones notícies! A Camping Castell Montgrí estem a prop de totes aquestes ubicacions. Si decidiu passar unes vacances a la Costa Brava, us recomanem allotjar-vos a les nostres instal·lacions i visitar totes aquestes zones i gaudir de la bellesa del mediterrani.