Activitats per realitzar en família al càmping

Quina millor manera de passar temps de qualitat junts que en un càmping envoltats de la natura? En aquest post de Càmping Castell Montgri us presentem algunes activitats per fer en família al càmping durant l’estiu, especialment adreçades a nens i adolescents.

¿Qué edad deben tener los niños para ir de camping?

La edad ideal para que un niño vaya a un camping depende de la madurez del propio niño. Normalmente disfrutan del camping aquellos niños que ya tienen unos seis u ocho años de edad. No obstante ¡sí es más pequeño eso no es un impedimento en Camping Castell Montgrí!

Quina edat han de tenir els nens per anar de càmping?

L’edat ideal perquè un nen vagi de càmping depèn de la maduresa del propi nen. Normalment gaudeixen del càmping aquells nens que ja tenen uns sis o vuit anys d’edat. No obstant això, si és més petit això no és un impediment al Camping Castell Montgrí!

Què fer en un càmping durant l’estiu?

campamento camping
Si tens la ment en blanc i no saps què pots fer en un càmping, no t’amoïnis! Aquí tens una llista amb diferents opcions.

Exploració de la natura

L’estiu és la època perfecta per sortir a explorar la natura en un càmping. Poden fer caminades pels voltants propers, observar aus, identificar plantes i flors, i aprendre sobre la vida silvestre local. Una aventura a la natura sempre és emocionant per als més petits!

Jocs a l’aire lliure

Els jocs a l’aire lliure són perfectes per a l’estiu i per als més petits. Poden jugar a la pilota, a l’amagatall, a les curses de sacs, a les curses de relleus i a molts altres jocs divertits. També poden portar una corda per saltar, una frisbee o un estel per passar un bon moment en família.

En el nostre càmping a la Costa Brava podràs trobar moltes activitats dirigides als nens. D’aquesta manera, els més petits poden gaudir del càmping mentre els adults descansen.

Fogueres i núvols de sucre

Una de les activitats clàssiques del càmping és fer una foguera a la nit. Els nens poden ajudar a recollir llenya i després gaudir d’escaldar núvols de sucre per fer núvols de sucre torrats. Una manera deliciosa de gaudir de les nits d’estiu al càmping!

Activitats aquàtiques

Si el càmping està a prop d’una platja, un llac o un riu, les activitats aquàtiques són una opció fantàstica per a l’estiu. Els nens poden gaudir nedant, fent castells de sorra, pescant, remant en caiacs o canoes, i fins i tot fent un pícnic a la platja. Assegura’t de seguir les normes de seguretat aquàtica i supervisar els nens en tot moment!

El Camping Castell Montgrí compta amb diferents piscines amb les quals els més petits ho passaran d’allò més bé i la seva ubicació privilegiada a prop de la platja us permetrà fer sortides per crear records en aquestes.

Nits d’estrelles

El càmping és un lloc perfecte per gaudir de les estrelles a les nits d’estiu. Podeu portar una manta i estirar-vos a terra per observar les estrelles fugaces, identificar constel·lacions i aprendre sobre l’astronomia. Una experiència educativa i màgica pels més petits!
Fins aquí l’entrada d’aquesta ocasió! Si decideixes anar de càmping en família, et recomanem que facis una ullada a la nostra pàgina web i, si et sembla bé, fes una reserva! Estarem encantats de rebre’t al nostre càmping.