Com decorar i organitzar una parcel·la de càmping?

A la vida cal tenir art per a certes coses, el món del càmping n’és una. Sent més específics has de tenir una mica d’art per decorar i organitzar una parcel·la de càmping. Si això no és el teu fort en aquesta entrada et donarem algunes idees per decorar una parcel·la d’un càmping per estar còmodes sense renunciar a certa sofisticació.

Què és una parcel·la d’un càmping?

Una parcel·la és la zona delimitada per acampar dins un càmping. Normalment, solen ser de grava o terra compacta, separades típicament per arbustos, en funció del càmping. Depenent del càmping que es tracti i del tipus de parcel·la es pot arribar a tenir connexió d’electricitat i un desguàs. Si estàs interessat a anar a una parcel·la en un càmping dona un cop d’ull a les nostres parcel·les i contacta amb nosaltres sense cap mena de compromís.

Com decorar una parcel·la d’un càmping?

Es pot tenir una parcel·la ben bonica i arreglada amb tan sols un parell d’elements i sobretot una bona distribució. Aquest darrer punt és gairebé més important que tenir un munt d’elements decoratius a la parcel·la, que a més poden sobrecarregar l’aparença de la parcel·la.

Per exemple, una decoració senzilla que pot resultar molt agradable és tenir justament davant de l’autocaravana una taula familiar on menjar, prop de la taula un para-sol o fins i tot una carpa! Amb què protegir-nos del sol. En un dels costats de la taula podríem fins i tot situar una barbacoa on cuinar.

No cal que et compliquis i saturis l’espai Recorda que vens a relaxar-te! Podríem fer un article molt extens amb moltes idees per decorar una parcel·la d’un càmping, però el cert és que el millor és que ho facis al teu gust seguint algun consell.

Hi ha alguna limitació en decorar una parcel·la del Càmping Castell Montgrí?

parcela camping castell montgri

Sí, hi ha un límit La teva imaginació! A Càmping Castell Montgrí et donem total llibertat per decorar la teva parcel·la. Pots fer allò que et plagui seguint una mica el sentit comú. D’aquesta manera podràs crear un espai on tu, la teva família o parella us sentiu 100% còmodes i així poder descansar i desconnectar trobant-nos a vosaltres mateixos i reforçant els llaços que us uneixen.

Si, així i tot, tens algun dubte sobre si pots fer o no pots fer alguna cosa, no et preocupis. Som aquí per ajudar-te, pots contactar amb nosaltres en qualsevol moment i et resoldrem tots els dubtes que tinguis.

De moment et podem dir només una cosa. Dona una ullada als nostres allotjaments al nostre càmping no només tenim parcel·les, també tenim bungalous o botigues.

Esperem que t’hagi agradat l’article sobre com decorar i organitzar una parcel·la per a un càmping. Si esteu interessats a passar unes vacances increïbles connectant amb tu mateix i en tranquil·litat, us recomanem que aneu de càmping durant una temporada.

Llogar una parcel·la i decorar-la al teu gust pot ser una gran idea, encara que si prefereixes tenir-ho tot fet, a les nostres instal·lacions hi ha altres opcions com t’hem comentat al post.

Ens veiem aviat!